Angle down Atgal

Šaltam savaitgaliui - vasara kvepiantys burgeriai

Na ir kas, kad per Naujuosius pasižadėjote numesti svorio? Karantino ilgesys ir papildomi kilogramai - neišskiriama porelė. Jei ilgitės vasaros, draugų, susibūrimų - bent maistu nusikelkite į saulėtas linksmas dienas. O jei neturite nuosavo kiemo, pašnibždėsiu skaniausių burgerių receptą, kuriuos išsikepsite tiesiog keptuvėje.

Jums reikės (4 burgeriams):

4 brioche  arba sezaminių bandelių

500 g faršo

1 kiaušinio

4 čederio lapelių

Saujos špinatų

Pomidoro

Druskos, pipirų ir burgerių prieskonių

1/3 paprikos

10 karnišoniukų

Šaukšto Helmans majonezo

Kečupo

Sūrio padažo

Jei norite -  kelių šoninės juostelių

Pirmiausia suprieskoniuoju su druska, pipirais ir hamburger prieskoniais faršą. Įmušu kiaušinį, išminkau ir naudoju iš Aliexpress įsigytą kotletukų darymo įrankį, bet galime išploti mėsos paplotėlius ir paprastai.

Iškepu ir dedu po lapelį Čederio, kad patirptų. Mėsa labai sultinga (jei neperkepsite). Kol kepu mėsą, pjaustau karnišonus ir sumaišau su padažais. Bus toks agurkinis majonezinis padažas su priedais.

Pašildom bandelę, pakepinam šoninę ir konstruojam. Ant bandelės tepu padažą, dedu kotletą su sūriu, šoninę, špinatus, pomidoro griežinėlį, papriką ir vožiu antrą šiek tiek padažu išteptą bandelę.

Jei nenorėčiau padailinti figūros, suvalgyčiau ne vieną burgerį! Gavosi labai skaniai! Ilgais vakarais galit pabandyti su vyru, su vaikais ar zoom skambučiu su draugais.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Rekomenduojamas video turinys


Taip pat skaitykite