Angle down Atgal

Gurmaniškos salotos iš neįmantrių produktų

Norite užkąsti ko nors lengvo ir gardaus? Paragaukite bolivinės balandos, burokėlių, fetos ir kumpio salotų su pikantišku padažu.

Šių paprastų, bet labai skanių salotų receptą portalo alfa.lt skaitytojams pasiūlė restorano „Gotell“ virėjas Ruslanas Bachvalovas.

Salotoms reikės:

20 g bolivinės balandos,

40 g šviežių sutarkuotų burokėlių,

įvairių salotų mišinio,

duonos skrebučių,

20 g fetos sūrio,

kumpio pagal skonį,

200 ml alyvuogių aliejaus,

1 šaukštas medaus,

1 šaukštas grūdėtų garstyčių.

Gaminimo būdas

Bolivines balandas apvirkite 3–4 minutes. Žalias salotas nuplaukite ir suplėšykite. Kumpį ir fetos sūrį supjaustykite kubeliais.

Aliejų sumaišykite su medumi ir garstyčiomis.

Sumaišykite salotas, bolivinę balandą, kumpį, sūrį, burokėlius. Palaistykite aliejaus, medaus ir garstyčių užpilu. Pabarstykite skrebučiais.

Skanaus!

Alfa.lt

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite