Angle down Atgal

Dieviškas vištienos troškinys vėsiam rudeniui

Rudenį, rodos, galėčiau valgyti tik sriubas. Tik viena bėdelė. Vyras visai nevalgo trintų sriubų ir išskirtiniais atvejais skystas. O sau vienai virti man visada nekyla ranka. Tai šį kartą dariau tokį troškinį su daugiau skysčio. Aišku, padariau vieną klaidą - įdėjau siaubūną brokolį, kuris baisiai išgąsdino mano sutuoktinį  Na ir kas, beveik viską suvalgiau pati viena.

Troškiniui reikės:

500 gramų vištienos krūtinėlės;

5 vidutinio dydžio bulvių;

3 morkų;

saujos brokolių;

saujos šparaginių pupelių;

250 ml kokosų pieno;

100 gramų šoninės;

druskos, pipirų ir vištienos prieskonių;

pomidorų tyrės arba pomidorų padažo;

1.5 l vandens;

sultinio kubelio.

Pirmiausia į nemažą puodą pilu šlakelį aliejaus ir apkepinu šoninės kubelius. Tuomet dedu vištienos krūtinėlės kubelius ir paprieskoniavusi druska, pipirais bei vištienos prieskoniais gerai iškepu. Pilu 1,5 litrą karšto sultinio (ištirpinu kubelį vandenyje). Tuomet dedu bulvių ir morkų kubelius. Jas pjausčiau gan nedideliais gabalėliais, kad virtų greičiau.

Po 15 minučių dedu smulkintus brokolius ir šparagines pupeles. Paverdu dar 5 minutes, pilu kokosų pieną arba kremą ir apie 100 gramų pomidorų tyrės. Leidžiu dar pasitroškinti apie 5 minutes. Paragaukite, ar netrūksta druskos.

Viskas, štai jūsų pietūs arba vakarienė. Nereikės ilgai stovėti prie puodų, o rezultatas - fantastiškai geras.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Rekomenduojamas video turinys


Taip pat skaitykite