Angle down Atgal

Zodiako ženklai, kurių į virtuvę geriau neįleisti: gali netgi ją padegti

Kepsniai, troškiniai, įvairūs gardėsiai... Vieni tiesiog nuo ryto iki vakaro gali suktis virtuvėje ir kurti šedevrus sau, artimiesiems ir draugams. O kiti priešingai – net keptas kiaušinis jiems gali tapti rimtu iššūkiu. Astrologai sako, kad polinkį maisto gamybai lemia ir Zodiako ženklas. Tad kurių ženklų atstovų į virtuvę geriau neleisti, nes jų bandymas gali baigtis katastrofa?

Dvyniai

Nepaisant to, kad Dvyniai mėgsta skaniai pavalgyti, ruošti maistą jiems nesiseka. Mieliau jie sumokės pinigus ir užsisakys pietus į namus, nei skirs laiko maisto ruošai. Ši veikla tiesiog ne jiems! O ir leisti juos į virtuvę gan pavojinga. Atvirai kalbant, Dvyniai nėra patys atsargiausi, ypač tada, kai užsideda prijuostę ir pradeda gaminti maistą. Tai gali baigtis netgi labai blogai! O ir apskritai Dvyniai yra per daug užsiėmę, neturi laiko sudėtingiems receptams, net blynų tešla jiems atrodo pernelyg sudėtinga.

Mergelė

Nors Mergelė garsėja savo rankų miklumu, atrodo, kad gražuolei sunku tai pritaikyti virtuvėje gaminant maistą. Ji yra kruopšti, tačiau per didelis pareigos jausmas ir tobulumo siekimas jai pakiša koją. Ji tiesiog nemėgsta netvarkos, o suderinti tvarkymąsi ir maisto gamybą gana sunku, bet jai kitaip neišeina – virtuvėje juk neturi būti neplautų indų! Mergelė linkusi viską gaminti pagal receptą ir būtinai gramų tikslumu, fantazijai vietos virtuvėje nėra. Be to, Mergelė labai savikritiška, dėl jos perfekcionistinio pobūdžio rezultatas virtuvėje dažnai nuvilia. Tad ji gana aiškiai mato tikrovę ir mieliau siūlo savo kaip pagalbininkės vaidmenį. 

comment Skaitytojų komentarai (0)

Rekomenduojamas video turinys


Taip pat skaitykite