Angle down Atgal

Tinklaraštininkė Ieva Swan: apie taisykles, mėgstamiausią maistą ir atradimus Azijoje

Tikriausiai ne vienas puikiai žino, šią išskirtinio grožio asmenybę, tinklaraštininkę ir papuošalų kūrėją Iewa Swan. Savo tinklaraštyje ji dalijasi savo mintimis apie grožį, sveiką mitybą ir sportą, kuriomis pritraukia gaisybę skaitytojų. Tad smalsaujame, ką ji mėgstanti labiausiai, kokiomis silpnybėmis galėtų pasigirti bei kalbame apie kitus įdomius dalykus.

Tikriausiai ne vienas puikiai žino, šią išskirtinio grožio asmenybę, tinklaraštininkę ir papuošalų kūrėją Iewa Swan. Savo tinklaraštyje ji dalijasi savo mintimis apie grožį, sveiką mitybą ir sportą, kuriomis pritraukia gaisybę skaitytojų. Tad smalsaujame, ką ji mėgstanti labiausiai, kokiomis silpnybėmis galėtų pasigirti bei kalbame apie kitus įdomius dalykus.

Maisto gaminimas

Labai mėgstu gaminti, bet taip pat mėgstu apsilankyti ir restoranuose. Kadangi nesu pati geriausia virtuvės šefė, kai kurių patiekalų, kurių nemoku paruošti pati, užsuku valgyti į savo mėgstamas vietas.

Pirkinių krepšelis kruopščiai apgalvotas

Labiausiai atkreipiu dėmesį į produkto sudėtį. Vengiu produktų, kurie turi pridėtinį cukrų ar kurie yra termiškai apdoroti. Taip pat neperku pusfabrikačių. Iš tiesų, einant apsipirkti, mąstau labai paprastai – vaisiai, daržovės, grūdai, mėsa, žuvis, paukštiena. Visa tai, kas niekaip nėra apdorota, man patinka (šypsosi).

Taisyklė

Niekada nevalgysiu mėsos ir tuo pat metu negersiu pieno (juokiasi).

„Aštrūs” atradimai Balyje

Atsimenu, kada viešėjome su vyru Balyje, užsisakėme sriubos. Prie jos buvo parašyta „aštru”. Kas buvo Azijoje, mane supras, kad aštrumas ten kiek kitoks, nei kad, pavyzdžiui, čia – Lietuvoje. Kai pirmą kartą užsisakėme sriubos ir neturėjome patirties su žodžiu „aštru”, paprašėme, kad darytų tikrai aštriai, tarsi gamintų vietiniams. Na, tai – vienas, du, trys šaukštai sriubos ir man jau bėga ašaros, nosis, pradedu kosėti kaip pakvaišus. Tuo metu nežinojau ką daryti, tad gėriau vandenį (bet kaip žinia, jis visiškai nemalšiną aštrumo ir jeigu kas gali pagelbėti, tai tik pieno produktai) bei bandžiau iškišus liežuvį kvėpuoti. Na, tai buvo mano pirmoji, aštri, Azijietiška sriuba Balyje, kitus kartus, prašiau daryti labai lengvai (juokiasi).

Didžiausia silpnybė

Vienareikšmiškai – PICA.

Mėgstamiausia virtuvė

Aš labiausiai mėgstu Azijos virtuvę. Kuo ji mane taip vilioja? Tiek ingredientais, tiek pačiu aštrumu ir prieskoniais. Žinote, nuostabu tai, kad visus natūralius ingredientus sumaišius, jie išgauna nepaprastai sodrų ir aiškų skonį – ką mūsų arba kitų šalių virtuvės padaro su E621 pagalba.

Restoranuose nėra dažnas svečias

Nesilankau restoranuose itin dažnai, tad tikrai negalėčiau pasidalinti restoranų sąrašu kusiuose būtinaapsilankyti kiekvienam. Dažniausiai, vadovaujuosi kitų rekomendacijomis ir tik tokiu būdu išbandau naują vietą. Man labai svarbu restorano aplinka, bei draugiškas personalas. Žinoma taip pat svarbu ir maistas.

www.meniu.lt

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite