Angle down Atgal

Jaunimas mokėsi gaminti

Plungės atvirame jaunimo centre vyko edukacinis ir praktinis kulinarinis užsiėmimas „Aš gaminu“. Užsiėmimą vedė Atviro jaunimo centro direktorius Egidijus Vaškelevičius. Kulinarinės pamokėlės metu edukacijoje dalyvavę centro lankytojai ragavo prieskonius: bazilikus, rozmarinus, karį, krapus, česnako granules, mairūnus, pipirus, ciberžolę.

Ragautais prieskoniais jaunieji plungiškiai taip pat galėjo pagardinti gaminamą maistą. Jaunimas savo maisto ruošybos įgūdžius derino su kulinarijos menu, gamino picas ir hamburgerius, o jiems iškepus – užkandžiavo ir džiaugėsi naujais skoniais.

Plungės atvirame jaunimo centre planuojama dažniau organizuoti kulinarinius užsiėmimus, kad jaunimas galėtų tobulinti įgūdžius ir maisto gaminimo srityje.

comment Skaitytojų komentarai (0)

Taip pat skaitykite